DEGN & DREYER

MURER- OG TØMRERARBEJDE UDFØRES I HØJESTE KVALITET

SKAL VI KLARE DIT BYGGEPROJEKT?


Degn & Dreyer udfører et bredt spekter af tømreropgaver, og vi kan i dag glæde vores kunder ved, at vi kan påtage os enhver form for opgave inden for denne branche

Med vores mange år inden for branchen, håndterer vi dag mange forskellige former for opgaver. Herunder også specialopgaver i traditionel håndværksmæssig kvalitet.

Mangler du derfor hjælp af en tømrer – så er vi klar til at løse din opgave.

BREDT FELT AF KOMPETENCER

Stolte håndværkstraditioner og den højeste kvalitet. Det er fundamentet bag enhver løsning og tømrerarbejde leveret af os.

Vores kompetencer favner bredt, og vores tømrere kan blandt andet hjælpe med at udføre:

​Degn & Dreyer er derfor rustet til at udføre enhver opgave. Hvad end der er tale om en standard eller specialiseret løsning, en del- eller totalentreprise.​

Gennem ethvert forløb er det primære fokus på kundens ønsker, behov og tilfredshed.​

Så tøv ikke med at tage fat i os, hvis du går og leder efter den helt rette virksomhed, til at varetage din opgave.

HOVED- ELLER UNDERENTREPRISE?​

Vi tager professionel hånd om alt fra privatpersoner, der skal have klaret mindre ting. Til erhvervs- og industrikunder, som ofte ønsker vores ekspertise i større sager.

Vi arbejder derfor både som underentreprenører og som hovedentreprenør på mangeartede byggeprojekter.

FÅ ET UFORPLIGTENDE TILBUD

Virksomhedens tværfaglige platform gør os også i stand til at afgive tilbud på samt udføre arbejde, hvor både tømrere og murere er involveret.​

Skulle du ønske at få vores faglige besyv med, inden du påbegynder dit byggeprojekt, så er du altid velkommen til at kontakte os.

Vi kan fanges på telefon 36 78 78 30 eller du kan sende os en e-mail til dde@ddentreprise.dk.​

FÅ ET UFORPLIGTENDE TILBUD


Degn & Dreyer udfører et bredt spekter af håndværkeropgaver. Faktisk vil vi gå så langt og sige, at vi er i stand til at påtage os enhver form for tømrerarbejde, murerarbejde og isoleringsarbejde i Rødovre, Hvidovre eller i Storkøbenhavn. Vi har årelang erfaring inden for fagene, hvorfor vi også kan løse en lang række specialopgaver i traditionel håndværksmæssig kvalitet. Mangler du derfor hjælp til noget renoveringsarbejde – så er vi klar til at løse din opgave.

Virksomhedens tværfaglige platform gør os også i stand til at afgive tilbud på samt udføre arbejde, hvor både tømrere og murere er involveret.

Skulle du ønske at få vores faglige besyv med på dit byggeprojekt, inden dette føres ud i livet, så er du altid velkommen til at kontakte os. Vi kan fanges på telefon
36 78 78 30 eller ved at sende os en e-mail til dde@ddentreprise.dk.​

Vi ser frem til at høre fra dig og står altid klar til at give dig et uforpligtende tilbud.

VI GÅR OP I SIKKERHEDEN

Degn & Dreyer Entreprise gør sig altid umage, når det gælder sikkerheden på byggepladsen. Vi har alt det rigtige udstyr og de rigtige maskiner, og vi sørger altid for at lære vores medarbejdere op i, hvordan det bruges korrekt.

Vi og vores svende følger alle sikkerhedsregler, så både håndværkere og vores kunder kan bevæge sig sikkert omkring – sikkerhedsmæssigt og sundhedsmæssigt.


DEGN & DREYER ENTREPRISE A/S

​Firmaet indehaves af Bjarne M. Degn og Henrik W. Dreyer. Begge uddannet håndværkere, henholdsvis murer og tømrer. Indehavernes samarbejde startede helt tilbage i slutningen af halvfjerdserne. Degn & Dreyer drives af en passion for, at løse renoverings- og vedligeholdelsesopgaver i en høj kvalitet, ved hjælp af det rette og kvalificerede håndværk.

Kontakt os gerne for afgivelse af tilbud på opgaver og beregning af overslag.KONTAKT OS

Tørringvej 22
2610 Rødovre

Telefon: 36 78 78 30
Email: dde@ddentreprise.dk
CVR nr. 30821440

Se rutevejledning