Tømrer i Rødovre udfører
håndværk i højeste kvalitet

Ring eller skriv i dag for et godt tilbud

Se nogle af vores projekter

Tømrer i Rødovre

Tømrer i Rødovre

Degn & Dreyer Entreprise A/S klarer alt tømrerarbejde

Leder du efter en kompetent og professionel tømrer i Rødovre, der kan håndtere enhver byggeopgave, eller en kvalitetsbevidst murer?

Degn & Dreyer Entreprise er et kvalitetsbevidst entreprenørfirma, der går ind for rigtigt håndværk.

Med vores mange års erfaring inden for henholdsvis tømrer- og murerfaget, kender vi til det gode gamle håndværk og traditionelle arbejde inden for fagene.

Som kunde hos os kan du derfor være sikker på, at vi håndterer alle former for tømreropgaver. Efter dine ønsker, til dit behov og budget.

Professionel tømrervirksomhed

Vores medarbejderstab består af 11-12 mænd, så vores kompetencer spænder vidt.

Vi udfører diverse håndværkeropgaver for både private og erhverv – uanset størrelsen på opgaven. Faktisk vil vi gå så langt og sige, at vi er i stand til at påtage os enhver form for tømrerarbejde i Rødovre, Hvidovre, Glostrup eller i Storkøbenhavn. Med vores årelange erfaring inden for tømrerfaget kan vi i dag også tilbyde at løse en lang række specialopgaver. Tøv derfor ikke med at dele dine ideer og tanker med os. Så kan vi sammen finde den helt rigtige løsning til dig.

Vores mange år i branchen har også gjort det muligt for os at opbygge et stort netværk af leverandører og underentreprenører.

Kontakt din lokale tømrer i Rødovre

Som professionel og kompetent tømrervirksomhed beliggende i Rødovre står vi klar til at hjælpe dig med dit byggeprojekt.

Hvad enten det blot er en opgave, vores tømrer kan klare, eller om du ligeledes har behov for en murer, eller andre faggrupper til at klare hele opgaven. Så håndterer vi det gerne for dig.
Gennem ethvert forløb er vores primære fokus på kundens ønsker, behov og tilfredshed.​ Det vigtigste for os er, at opgaven løses som ønsket.

Så tøv ikke med at tage fat i os, hvis du går og leder efter den helt rette tømrervirksomhed, til at varetage din opgave.

Vi er medlem af

Byg Garanti

Vi er medlem af

Byg Garanti

Kontakt os

Hvorfor skal du vælge os?

Vi har erfaring inden for flere grene i håndværkerfaget, og er specialiserede i byggesager, hvor tømrere, murere og isolatører er involveret.​

  • Et team af specialister

    Holdet bag Degn & Dreyer har stor faglig stolthed og mange år i branchen.

  • En aftale er en aftale

    Et godt samarbejde kræver tillid og gennemsigtighed. Vi overholder altid vores aftaler.

  • Kvalitet først og fremmest

    Vi værner om kvaliteten. Altid seriøst og gennemtænkt arbejde hele vejen igennem.