Erhverv

Murer- og tømrerarbejde i højeste kvalitet

Se nogle af vores projekter

Erhverv

Ombygning, istandsættelse og vedligeholdelse

Vi har mange års erfaring med erhvervs- og industrikunder, som ofte ønsker vores ekspertise i større sager. Vi tilbyder rådgivning og udførelse af selve opgaven for at sikre det bedst tænkelige resultat. Inden for erhverv kan vi hjælpe med ombygning, istandsættelse og vedligeholdelse, herunder:

 • Serviceopgaver i ejendomskomplekse
 • Indretning af butikker, restauranter, ungdomsboliger, osv.
 • Tømrer- og murerarbejde i kontorejendomme
 • .. og meget mere

Uanset størrelsen eller omfanget af opgaven, kan vi være behjælpelige. Vi har selv kompetencerne inden for tømrer– og murerfaget, men vi kan, uden problemer, skaffe dygtige håndværkere inden for elektrikerfaget, VVS-faget, malerfaget, osv.

Under- og hovedentreprenør

Degn & Dreyer Entreprise har mange års erfaring med både under- og hovedentrepriser. Fra tidligere stillinger og ikke mindst fra vores tid i egen entreprenørvirksomhed, har vi arbejdet med ledelse af større byggeprojekter. Uanset om der har været tale om under- eller hovedentreprise, har vi altid sørget for at udføre opgaven til fulde.

Vi har selv 11-12 mand ansat inden for tømrer- og murerfaget, der forstår vigtigheden i at levere et ordentligt stykke arbejde. Derudover har vi efterhånden samlet et stærkt netværk af dygtige og kvalitetsbevidste håndværkere, der kan sikre et godt samarbejde, når vi står for hovedentreprisen på et byggeprojekt.

Kontakt os og indhent et uforpligtende tilbud

Fra vores base i Rødovre, tager vi imod opgaver fra lokalområdet, Storkøbenhavn, Roskilde og ned langs østkysten til Køge.

Du er altid velkommen til at kontakte os og indhente et uforpligtende tilbud. Vi kan fanges på telefon 36 78 78 30 eller du kan sende en e-mail til dde@ddentreprise.dk.​ Vi vender tilbage hurtigst muligt.

Vi er medlem af

Byg Garanti

Vi er medlem af

Byg Garanti

Kontakt os

Hvorfor skal du vælge os?

Vi har erfaring inden for flere grene i håndværkerfaget, og er specialiserede i byggesager, hvor tømrere, murere og isolatører er involveret.​

 • Et team af specialister

  Holdet bag Degn & Dreyer har stor faglig stolthed og mange år i branchen.

 • En aftale er en aftale

  Et godt samarbejde kræver tillid og gennemsigtighed. Vi overholder altid vores aftaler.

 • Kvalitet først og fremmest

  Vi værner om kvaliteten. Altid seriøst og gennemtænkt arbejde hele vejen igennem.