slider-img-ny

Degn & Dreyer

Murer- og tømrerarbejde udføres i højeste kvalitet

Erhverv2021-04-13T09:20:40+00:00

Erhverv

Ombygning, istandsættelse og vedligeholdelse

Vi har mange års erfaring med erhvervs- og industrikunder, som ofte ønsker vores ekspertise i større sager. Vi tilbyder rådgivning og udførelse af selve opgaven for at sikre det bedst tænkelige resultat. Inden for erhverv kan vi hjælpe med ombygning, istandsættelse og vedligeholdelse, herunder:

  • Serviceopgaver i ejendomskomplekser
  • Indretning af butikker, restauranter, ungdomsboliger, osv.
  • Tømrer- og murerarbejde i kontorejendomme
  • .. og meget mere

Uanset størrelsen eller omfanget af opgaven, kan vi være behjælpelige. Vi har selv kompetencerne inden for tømrer– og murerfaget, men vi kan, uden problemer, skaffe dygtige håndværkere inden for elektrikerfaget, VVS-faget, malerfaget, osv.

Kontakt os

Under- og hovedentreprenør

Degn & Dreyer Entreprise har mange års erfaring med både under- og hovedentrepriser. Fra tidligere stillinger og ikke mindst fra vores tid i egen entreprenørvirksomhed, har vi arbejdet med ledelse af større byggeprojekter. Uanset om der har været tale om under- eller hovedentreprise, har vi altid sørget for at udføre opgaven til fulde.

Vi har selv 11-12 mand ansat inden for tømrer- og murerfaget, der forstår vigtigheden i at levere et ordentligt stykke arbejde. Derudover har vi efterhånden samlet et stærkt netværk af dygtige og kvalitetsbevidste håndværkere, der kan sikre et godt samarbejde, når vi står for hovedentreprisen på et byggeprojekt.

Kontakt os og indhent et uforpligtende tilbud

Fra vores base i Rødovre, tager vi imod opgaver fra lokalområdet, Storkøbenhavn, Roskilde og ned langs østkysten til Køge.

Du er altid velkommen til at kontakte os og indhente et uforpligtende tilbud. Vi kan fanges på telefon 36 78 78 30 eller du kan sende en e-mail til dde@ddentreprise.dk.​ Vi vender tilbage hurtigst muligt.

Tidligere projekt

Generel renovering på Peter Bangs vej 75

Ombygning af osteforretning. Opgaven blev løst som en hovedentreprise i sommerferien. Inden da var der gået meget tid med planlægning, så alle detaljer var afklaret. Det er næsten umuligt at bestille andre materialer midt i juli måned, hvis man ikke er forberedt.

Opgaven omfattede nedrivning af eksisterende osteforretning og væg til tidligere naboforretning. Derefter skulle der bygges op fra bunden med nye skillevægge, facadepartier, nye el- og VVS-installationer. Gulvet skulle beklædes med klinker, og væggene skulle rettes op og males. Der blev etableret nedhængt loft, som skjuler alle de nye el- og køleinstallationer.

Opgaven er udført som hovedentreprise og i tæt samarbejde med de firmaer, der stod for levering af køl og indretningen.