DEGN & DREYER

MURER- OG TØMRERARBEJDE UDFØRES I HØJESTE KVALITET

ERHVERV


OMBYGNING, ISTANDSÆTTELSE OG VEDLIGEHOLDELSE

Vi har mange års erfaring med erhvervs- og industrikunder, som ofte ønsker vores ekspertise i større sager. Vi tilbyder rådgivning og udførelse af selve opgaven for at sikre det bedst tænkelige resultat. Inden for erhverv kan vi hjælpe med ombygning, istandsættelse og vedligeholdelse, herunder:

  • Serviceopgaver i ejendomskomplekser
  • Indretning af butikker, restauranter, ungdomsboliger, osv.
  • Tømrer- og murerarbejde i kontorejendomme
  • .. og meget mere

Uanset størrelsen eller omfanget af opgaven, kan vi være behjælpelige. Vi har selv kompetencerne inden for tømrer– og murerfaget, men vi kan, uden problemer, skaffe dygtige håndværkere inden for elektrikerfaget, VVS-faget, malerfaget, osv.

UNDER- OG HOVEDENTREPRENØR

Degn & Dreyer Entreprise har mange års erfaring med både under- og hovedentrepriser. Fra tidligere stillinger og ikke mindst fra vores tid i egen entreprenørvirksomhed, har vi arbejdet med ledelse af større byggeprojekter. Uanset om der har været tale om under- eller hovedentreprise, har vi altid sørget for at udføre opgaven til fulde.

Vi har selv 11-12 mand ansat inden for tømrer- og murerfaget, der forstår vigtigheden i at levere et ordentligt stykke arbejde. Derudover har vi efterhånden samlet et stærkt netværk af dygtige og kvalitetsbevidste håndværkere, der kan sikre et godt samarbejde, når vi står for hovedentreprisen på et byggeprojekt.

KONTAKT OS OG INDHENT ET UFORPLIGTENDE TILBUD

Fra vores base i Rødovre, tager vi imod opgaver fra lokalområdet, Storkøbenhavn, Roskilde og ned langs østkysten til Køge.

Du er altid velkommen til at kontakte os og indhente et uforpligtende tilbud. Vi kan fanges på telefon 36 78 78 30 eller du kan sende en e-mail til dde@ddentreprise.dk.​ Vi vender tilbage hurtigst muligt.

TIDLIGERE PROJEKT

GENEREL RENOVERING PÅ PETER BANGS VEJ 75

Ombygning af osteforretning. Opgaven blev løst som en hovedentreprise i sommerferien. Inden da var der gået meget tid med planlægning, så alle detaljer var afklaret. Det er næsten umuligt at bestille andre materialer midt i juli måned, hvis man ikke er forberedt.

Opgaven omfattede nedrivning af eksisterende osteforretning og væg til tidligere naboforretning. Derefter skulle der bygges op fra bunden med nye skillevægge, facadepartier, nye el- og VVS-installationer. Gulvet skulle beklædes med klinker, og væggene skulle rettes op og males. Der blev etableret nedhængt loft, som skjuler alle de nye el- og køleinstallationer.

Opgaven er udført som hovedentreprise og i tæt samarbejde med de firmaer, der stod for levering af køl og indretningen.

FÅ ET UFORPLIGTENDE TILBUD


Degn & Dreyer udfører et bredt spekter af håndværkeropgaver. Faktisk vil vi gå så langt og sige, at vi er i stand til at påtage os enhver form for tømrerarbejde, murerarbejde og isoleringsarbejde i Rødovre, Hvidovre eller i Storkøbenhavn. Vi har årelang erfaring inden for fagene, hvorfor vi også kan løse en lang række specialopgaver i traditionel håndværksmæssig kvalitet. Mangler du derfor hjælp til noget renoveringsarbejde – så er vi klar til at løse din opgave.

Virksomhedens tværfaglige platform gør os også i stand til at afgive tilbud på samt udføre arbejde, hvor både tømrere og murere er involveret.

Skulle du ønske at få vores faglige besyv med på dit byggeprojekt, inden dette føres ud i livet, så er du altid velkommen til at kontakte os. Vi kan fanges på telefon
36 78 78 30 eller ved at sende os en e-mail til dde@ddentreprise.dk.​

Vi ser frem til at høre fra dig og står altid klar til at give dig et uforpligtende tilbud.

VI GÅR OP I SIKKERHEDEN

Degn & Dreyer Entreprise gør sig altid umage, når det gælder sikkerheden på byggepladsen. Vi har alt det rigtige udstyr og de rigtige maskiner, og vi sørger altid for at lære vores medarbejdere op i, hvordan det bruges korrekt.

Vi og vores svende følger alle sikkerhedsregler, så både håndværkere og vores kunder kan bevæge sig sikkert omkring – sikkerhedsmæssigt og sundhedsmæssigt.


DEGN & DREYER ENTREPRISE A/S

​Firmaet indehaves af Bjarne M. Degn og Henrik W. Dreyer. Begge uddannet håndværkere, henholdsvis murer og tømrer. Indehavernes samarbejde startede helt tilbage i slutningen af halvfjerdserne. Degn & Dreyer drives af en passion for, at løse renoverings- og vedligeholdelsesopgaver i en høj kvalitet, ved hjælp af det rette og kvalificerede håndværk.

Kontakt os gerne for afgivelse af tilbud på opgaver og beregning af overslag.KONTAKT OS

Tørringvej 22
2610 Rødovre

Telefon: 36 78 78 30
Email: dde@ddentreprise.dk
CVR nr. 30821440

Se rutevejledning