Renovering af hus

Få huset renoveret hos erfaren hovedentreprenør

Renovering af hus

Nytænkende renovering

I Degn & Dreyer Entreprise har vi udført en lang række renoveringsprojekter for huse i alle omfang. Vi ser disciplinen som en af vores hovedydelser i virksomheden. Vores passion er at give eksisterende bygninger nyt liv gennem fyldestgørende renoveringer til konkurrencedygtige priser.

Den gode renovering starter altid på tegnebrættet. Det handler om at lytte til de folk, hvis drømme skal opfyldes. Vi gør meget ud af dialogen med jer, for at sikre et resultat, hvor jeres ønsker skinner igennem. En renovering kan indebære mange ting såsom udskiftning af konstruktioner, f.eks. bjælkelag og bærende vægge. Med murere, tømrere og isolatører bag os varetager vi stort set alt inden for området.

Renovering af huse kan byde på mange udfordringer. Det er en branche der kræver en bred viden inden for diverse byggeteknikker i moderne og især ældre byggerier. Gennem en kombination af stor faglig og mange års erfaring med tidligere renoveringsprojekter, kan vi realisere stort set alle boligdrømme i Hovedstadsregionen. Vi har beskæftiget os med faget siden 1970’erne.

Vi afdækker mulighederne med jer

Transparence og klare aftaler er hjørnesten i ethvert succesfuldt byggeprojekt. Det gælder den interne planlægning mellem diverse fagfolk og kommunikationen med jer. Vi vægter tillid og tryghed højt og stræber efter at levere en suveræn service hver gang.

Vi har en mission om at være en af Danmarks førende entreprenører inden for renovering og ombygning. Derfor skal vi naturligvis efterkomme alle jeres behov og ønsker.

Skal vi tage en snak?

Kunne I tænke jer at høre mere om mulighederne hos Degn & Dreyer Entreprise? Kontakt os i dag og få et vejledende tilbud på jeres projekt. Vores priser er gennemsigtige og til at regne med.

Vi ønsker at sætte os så meget ind i jeres opgave som muligt. Derfor vil vi rigtig gerne tage et uforpligtende møde med jer. I kan til enhver tid kontakte os på telefon 36 78 78 30 eller via formularen her på siden.

Vi er medlem af

Byg Garanti

Vi er medlem af

Byg Garanti

Kontakt os

Hvorfor skal du vælge os?

Vi har erfaring inden for flere grene i håndværkerfaget, og er specialiserede i byggesager, hvor tømrere, murere og isolatører er involveret.​

  • Et team af specialister

    Holdet bag Degn & Dreyer har stor faglig stolthed og mange år i branchen.

  • En aftale er en aftale

    Et godt samarbejde kræver tillid og gennemsigtighed. Vi overholder altid vores aftaler.

  • Kvalitet først og fremmest

    Vi værner om kvaliteten. Altid seriøst og gennemtænkt arbejde hele vejen igennem.