slider-img-ny

Degn & Dreyer

Murer- og tømrerarbejde udføres i højeste kvalitet

Facaderenovering2021-04-13T11:11:23+00:00

Facaderenovering i Rødovre

Degn & Dreyer varetager alle tænkelig former for renoveringsopgaver. Vi renoverer både køkken og badeværelse i overensstemmelse med husets alder og oprindelige håndværksmæssige kvalitet.

Erfaringen er omfattende, når det gælder facaderenovering. Med både dygtige murer– og tømrerkræfter i virksomheden kan vi hos Degn & Dreyer tilbyde diverse former for facaderenoveringer.

Vi står klar til at høre nærmere om dit kommende projekt, som vi gerne varetager styringen på. På denne måde slipper du selv for at skulle bryde hjernen med praktisk koordinering af håndværkerne.

Kontakt os

Istandsættelse af facader​

En facaderenovering kan bestå af mange arbejdsgange, og vi tager blandt andet kyndig hånd om opgaver inden for følgende:

  • Renovering og restaurering af facader på ældre ejendomme
  • Energioptimering i form af facadeisolering

Vi tager til hver en tid udgangspunkt i husets eller bygningens oprindelige byggestil og udvælger materialer i overensstemmelse hermed. Dette er et af vores klare specialer.

Mere information om facaderenovering

Skulle du have spørgsmål angående din kommende facaderenovering, står vi naturligvis til rådighed med råd og vejledning og et uforpligtende tilbud, hvis dette ønskes. Fra vores base i Rødovre kører vi i Hvidovre, Glostrup og i hele Storkøbenhavn, Roskilde og langs østkysten ned til Køge. Her udfører vi alle tænkelige opgaver i forbindelse med facaderenoveringsopgaver.

Vi kan træffes på tlf. 36 78 78 30 eller via mail dde@ddentreprise.dk. Vi vil vende tilbage så hurtigt som muligt med et uforpligtende tilbud.

Tidligere projekt

Vindues- og facaderenovering på Ravnsborg Tværgade

Ejendommen har tidligere været gennem en større tur, hvor fundamenterne er blevet forstærket og stabiliseret. Dengang gjorde man ikke noget ved de sætningsskader, der var opstået igennem årene.

Vi har opmuret brystninger, der havde sat sig 12cm over 180cm. Ligeledes var gesimsen ved at falde ned på halvdelen at gårdfacaden. Mens der var stillads på, blev vinduerne snedkerrenoveret og malet. På grund af de kraftige sætninger, var også sket vandindtrægning, som efterfølgende havde udviklet sig til en svampeskade. Blev skaden udbedret?

Arbejdet er udført i hovedentreprise og i samarbejde med Carl Bro og er udført i medgået tid efter budget.