DEGN & DREYER

MURER- OG TØMRERARBEJDE UDFØRES I HØJESTE KVALITET

FACADERENOVERING I RØDOVRE


Degn & Dreyer varetager alle tænkelig former for renoveringsopgaver. Vi renoverer både køkken og badeværelse i overensstemmelse med husets alder og oprindelige håndværksmæssige kvalitet.

Erfaringen er omfattende, når det gælder facaderenovering. Med både dygtige murer– og tømrerkræfter i virksomheden kan vi hos Degn & Dreyer tilbyde diverse former for facaderenoveringer.

Vi står klar til at høre nærmere om dit kommende projekt, som vi gerne varetager styringen på. På denne måde slipper du selv for at skulle bryde hjernen med praktisk koordinering af håndværkerne.

ISTANDSÆTTELSE AF FACADER​

En facaderenovering kan bestå af mange arbejdsgange, og vi tager blandt andet kyndig hånd om opgaver inden for følgende:

  • Renovering og restaurering af facader på ældre ejendomme
  • Energioptimering i form af facadeisolering

Vi tager til hver en tid udgangspunkt i husets eller bygningens oprindelige byggestil og udvælger materialer i overensstemmelse hermed. Dette er et af vores klare specialer.

MERE INFORMATION OM FACADERENOVERING

Skulle du have spørgsmål angående din kommende facaderenovering, står vi naturligvis til rådighed med råd og vejledning og et uforpligtende tilbud, hvis dette ønskes. Fra vores base i Rødovre kører vi i Hvidovre, Glostrup og i hele Storkøbenhavn, Roskilde og langs østkysten ned til Køge. Her udfører vi alle tænkelige opgaver i forbindelse med facaderenoveringsopgaver.

Vi kan træffes på tlf. 36 78 78 30 eller via mail dde@ddentreprise.dk. Vi vil vende tilbage så hurtigt som muligt med et uforpligtende tilbud.

TIDLIGERE PROJEKT

VINDUES- OG FACADERENOVERING PÅ RAVNSBORG TVÆRGADE

Ejendommen har tidligere været gennem en større tur, hvor fundamenterne er blevet forstærket og stabiliseret. Dengang gjorde man ikke noget ved de sætningsskader, der var opstået igennem årene.

Vi har opmuret brystninger, der havde sat sig 12cm over 180cm. Ligeledes var gesimsen ved at falde ned på halvdelen at gårdfacaden. Mens der var stillads på, blev vinduerne snedkerrenoveret og malet. På grund af de kraftige sætninger, var også sket vandindtrægning, som efterfølgende havde udviklet sig til en svampeskade. Blev skaden udbedret?

Arbejdet er udført i hovedentreprise og i samarbejde med Carl Bro og er udført i medgået tid efter budget.

FÅ ET UFORPLIGTENDE TILBUD


Degn & Dreyer udfører et bredt spekter af håndværkeropgaver. Faktisk vil vi gå så langt og sige, at vi er i stand til at påtage os enhver form for tømrerarbejde, murerarbejde og isoleringsarbejde i Rødovre, Hvidovre eller i Storkøbenhavn. Vi har årelang erfaring inden for fagene, hvorfor vi også kan løse en lang række specialopgaver i traditionel håndværksmæssig kvalitet. Mangler du derfor hjælp til noget renoveringsarbejde – så er vi klar til at løse din opgave.

Virksomhedens tværfaglige platform gør os også i stand til at afgive tilbud på samt udføre arbejde, hvor både tømrere og murere er involveret.

Skulle du ønske at få vores faglige besyv med på dit byggeprojekt, inden dette føres ud i livet, så er du altid velkommen til at kontakte os. Vi kan fanges på telefon
36 78 78 30 eller ved at sende os en e-mail til dde@ddentreprise.dk.​

Vi ser frem til at høre fra dig og står altid klar til at give dig et uforpligtende tilbud.

VI GÅR OP I SIKKERHEDEN

Degn & Dreyer Entreprise gør sig altid umage, når det gælder sikkerheden på byggepladsen. Vi har alt det rigtige udstyr og de rigtige maskiner, og vi sørger altid for at lære vores medarbejdere op i, hvordan det bruges korrekt.

Vi og vores svende følger alle sikkerhedsregler, så både håndværkere og vores kunder kan bevæge sig sikkert omkring – sikkerhedsmæssigt og sundhedsmæssigt.


DEGN & DREYER ENTREPRISE A/S

​Firmaet indehaves af Bjarne M. Degn og Henrik W. Dreyer. Begge uddannet håndværkere, henholdsvis murer og tømrer. Indehavernes samarbejde startede helt tilbage i slutningen af halvfjerdserne. Degn & Dreyer drives af en passion for, at løse renoverings- og vedligeholdelsesopgaver i en høj kvalitet, ved hjælp af det rette og kvalificerede håndværk.

Kontakt os gerne for afgivelse af tilbud på opgaver og beregning af overslag.KONTAKT OS

Tørringvej 22
2610 Rødovre

Telefon: 36 78 78 30
Email: dde@ddentreprise.dk
CVR nr. 30821440

Se rutevejledning