Facaderenovering

Murer- og tømrerarbejde i højeste kvalitet

Se nogle af vores projekter

Facaderenovering

Facaderenovering i Hovedstadsområdet

Erfaringen er omfattende, når det gælder facaderenovering. Med både dygtige murer– og tømrerkræfter i virksomheden kan vi, hos Degn & Dreyer, tilbyde diverse former for facaderenovering.

Vi står klar til at høre nærmere om dit kommende projekt, som vi gerne varetager styringen på. På denne måde slipper du selv for at skulle bryde hjernen med praktisk koordinering af håndværkerne.

Istandsættelse af facader

En facaderenovering kan bestå af mange arbejdsgange, og vi tager blandt andet kyndig hånd om opgaver inden for følgende:

 • Renovering og restaurering af facader på ældre ejendomme
 • Energioptimering i form af facadeisolering

Vi tager til hver en tid udgangspunkt i husets eller bygningens oprindelige byggestil og udvælger materialer i overensstemmelse hermed. Dette er et af vores klare specialer.

Mere information om facaderenovering

Skulle du have spørgsmål angående din kommende facaderenovering, står vi naturligvis til rådighed med råd og vejledning og et uforpligtende tilbud, hvis dette ønskes. Fra vores base i Rødovre kører vi i Hvidovre, Glostrup og i hele Storkøbenhavn, Roskilde og langs østkysten ned til Køge. Her udfører vi alle tænkelige opgaver i forbindelse med facaderenoveringsopgaver.

Vi kan træffes på tlf. 36 78 78 30 eller via mail dde@ddentreprise.dk. Vi vil vende tilbage så hurtigt som muligt med et uforpligtende tilbud.

Vi er medlem af

Byg Garanti

Vi er medlem af

Byg Garanti

Kontakt os

Hvorfor skal du vælge os?

Vi har erfaring inden for flere grene i håndværkerfaget, og er specialiserede i byggesager, hvor tømrere, murere og isolatører er involveret.​

 • Et team af specialister

  Holdet bag Degn & Dreyer har stor faglig stolthed og mange år i branchen.

 • En aftale er en aftale

  Et godt samarbejde kræver tillid og gennemsigtighed. Vi overholder altid vores aftaler.

 • Kvalitet først og fremmest

  Vi værner om kvaliteten. Altid seriøst og gennemtænkt arbejde hele vejen igennem.