Renovering af lejlighed

Vi skaber fantastiske forvandlinger

Se nogle af vores projekter

Renovering af lejlighed

Bæredygtig renovering af lejligheder

Står I med en drøm om at få renoveret lejligheden? Kræver det fagfolk inden for tømrer-, murer- eller isoleringsfaget? Hos Degn & Dreyer Entreprise har vi i mange år renoveret boliger på Sjælland med målet om at skabe bæredygtigt byggeri.

Med mere end 40 års erfaring har stifterne Bjarne og Henrik stået for en lang række renoveringsprojekter hos private boligejere, offentlige institutioner, boligselskaber og virksomheder.

Stolte håndværkstraditioner og høj kvalitet er fundamentet bag enhver løsning leveret af Degn & Dreyer Entreprise. Vores kompetencer favner bredt og inkluderer tømrer-, snedker-, murer og isoleringsarbejde udført af egne folk. Vi står klar som projektleder ved del- og totalentreprise med et stort team af erfarne fagfolk. Herudover har vi et godt netværk af samarbejdspartnere inden for VVS, maler og elektriker branchen.

I bestemmer hele vejen igennem

Gennem ethvert forløb er det primære fokus på jeres ønsker, behov og tilfredshed. Som specialister i bæredygtig renovering af huse og lejligheder er det vigtigt at inkorporere jeres drømme i det endelige resultat.

Ved renovering af eksisterende lejligheder kan det være svært at tænke i nye baner og se sig ud over det nuværende fundament. Hos Degn & Dreyer Entreprise har vi udviklet en designprocess, der styrker jeres muligheder for at tænke i nye baner. Vi præsenterer jer for forskellige designforslag, så i kan drage inspiration og i sidste ende træffe det helt rette valg.

Som fagkyndig har vi et godt kendskab til de mange muligheder ved renovering af lejligheder. I samarbejde med jer og vores team sørger vi for at lægge et godt fundament for det nye projekt. Gennem grundig planlægning og faglig sparring står vi klar til at give jeres lejlighed nyt liv.

Kom i gang med projektet

Hvad enten I skal bruge hjælp til lovkrav, byggetilladelse eller blot søger en kyndig entreprenør, står vi klar til en gratis samtale. Med en drøm om at realisere danskernes byggedrømme er tillid essentielt for et godt samarbejde. Vi har altid jeres behov i højsædet og forventningsafstemmer hele processen med jer.

Få et uforpligtende tilbud på renovering af jeres lejlighed i dag. Giv os et kald på 36 78 78 30, send en mail til dde@ddentreprise.dk eller udfyld formularen her på siden. Lad os tage et møde om jeres drømme.

Vi er medlem af

Byg Garanti

Vi er medlem af

Byg Garanti

Kontakt os

Hvorfor skal du vælge os?

Vi har erfaring inden for flere grene i håndværkerfaget, og er specialiserede i byggesager, hvor tømrere, murere og isolatører er involveret.​

  • Et team af specialister

    Holdet bag Degn & Dreyer har stor faglig stolthed og mange år i branchen.

  • En aftale er en aftale

    Et godt samarbejde kræver tillid og gennemsigtighed. Vi overholder altid vores aftaler.

  • Kvalitet først og fremmest

    Vi værner om kvaliteten. Altid seriøst og gennemtænkt arbejde hele vejen igennem.