Tagarbejde

Murer- og tømrerarbejde i højeste kvalitet

Se nogle af vores projekter

Tagarbejde

Tagrenovering med udgangspunkt i bygningens stil og alder

Har du brug for at få udført professionelt en tagrenovering eller en anden type tagarbejde i Rødovre, Hvidovre, Glostrup eller omegn? Så er du kommet til det helt rette sted.

Hos Degn & Dreyer i Rødovre tilbyder vi at tage hånd om dit kommende tagarbejde. Vi har stor erfaring med udførelse af tagarbejde, og vi udskifter gerne hele tage og hele tagkonstruktioner. Uanset omfanget af opgaven er vores klare force altid at tage udgangspunkt i villaens eller bygningens stil samt alder og derudfra skabe et nyt tag i samme kvalitet som det oprindelige.

Vi har egne folk til at varetage tagarbejdet, uanset om det gælder udskiftning af hele flader med nyt undertag og korrekt isolering, eller om det blot omhandler mindre tagreparation

Korrekt udførelse af tagopgaver

Det ligger os meget på sinde altid at være opdateret på gældende regler og lovkrav i forbindelse med udførelse af tagarbejde, uanset om det gælder isolering eller andre dele af arbejdet. Vi har mange års erfaring inden for tømrer- og murerfaget, og vi kan derfor sikre en korrekt udførelse af en renovering af tag eller andet tagarbejde – på alle aspekter.

Garanti på dit tagarbejde

Vi sørger altid for at udføre et grundigt og kvalitetsbevidst stykke arbejde. Skulle der dog mod forventning opstå problemer med taget efterfølgende, er du som kunde hos Degn & Dreyer omfattet af Dansk Byggeris garantiordning – Byg Garanti. Læs mere om ordningen her.

Hvad koster et nyt tag?

Hvis du skal have lagt et nyt tag på dit hus eller din ejendom, er der meget stor forskel på, hvor meget det vil komme til at koste. Vores priser afhænger blandt andet af:

 • Hvor stort taget er
 • Om der også skal lægges nyt undertag
 • Om vi skal isolere taget
 • Hvilket tagmateriale du vælger.

Vi tilbyder altid en billig pris på vores tagarbejde i forhold til den høje kvalitet, du kan forvente.

Kontakt os for et uforpligtende tilbud på tagrenovering eller nyt tag

Du er velkommen til at kontakte os på telefon 36 78 78 30 for yderligere information om tagarbejde, eller hvis du ønsker et uforpligtende tilbud på en given opgave. Vi kører i hele Storkøbenhavn, Roskilde og langs østkysten ned til Køge.

Du skal også være velkommen til at skrive til os via mail på dde@ddentreprise.dk, så vil vi vende tilbage hurtigst muligt.

Vi er medlem af

Byg Garanti

Vi er medlem af

Byg Garanti

Kontakt os

Hvorfor skal du vælge os?

Vi har erfaring inden for flere grene i håndværkerfaget, og er specialiserede i byggesager, hvor tømrere, murere og isolatører er involveret.​

 • Et team af specialister

  Holdet bag Degn & Dreyer har stor faglig stolthed og mange år i branchen.

 • En aftale er en aftale

  Et godt samarbejde kræver tillid og gennemsigtighed. Vi overholder altid vores aftaler.

 • Kvalitet først og fremmest

  Vi værner om kvaliteten. Altid seriøst og gennemtænkt arbejde hele vejen igennem.