DEGN & DREYER

MURER- OG TØMRERARBEJDE UDFØRES I HØJESTE KVALITET

TAGRENOVERING MED UDGANGSPUNKT I BYGNINGENS STIL OG ALDER


Har du brug for at få udført professionelt en tagrenovering eller en anden type tagarbejde i Rødovre, Hvidovre, Glostrup eller omegn? Så er du kommet til det helt rette sted.

Hos Degn & Dreyer i Rødovre tilbyder vi at tage hånd om dit kommende tagarbejde. Vi har stor erfaring med udførelse af tagarbejde, og vi udskifter gerne hele tage og hele tagkonstruktioner. Uanset omfanget af opgaven er vores klare force altid at tage udgangspunkt i villaens eller bygningens stil samt alder og derudfra skabe et nyt tag i samme kvalitet som det oprindelige.

Vi har egne folk til at varetage tagarbejdet, uanset om det gælder udskiftning af hele flader med nyt undertag og korrekt isolering, eller om det blot omhandler mindre tagreparation.

KORREKT UDFØRELSE AF TAGOPGAVER

Det ligger os meget på sinde altid at være opdateret på gældende regler og lovkrav i forbindelse med udførelse af tagarbejde, uanset om det gælder isolering eller andre dele af arbejdet. Vi har mange års erfaring inden for tømrer- og murerfaget, og vi kan derfor sikre en korrekt udførelse af en renovering af tag eller andet tagarbejde – på alle aspekter.

GARANTI PÅ DIT TAGARBEJDE

Vi sørger altid for at udføre et grundigt og kvalitetsbevidst stykke arbejde. Skulle der dog mod forventning opstå problemer med taget efterfølgende, er du som kunde hos Degn & Dreyer omfattet af Dansk Byggeris garantiordning – Byg Garanti. Læs mere om ordningen her.

HVAD KOSTER ET NYT TAG?

Hvis du skal have lagt et nyt tag på dit hus eller din ejendom, er der meget stor forskel på, hvor meget det vil komme til at koste. Vores priser afhænger blandt andet af:

 • Hvor stort taget er
 • Om der også skal lægges nyt undertag
 • Om vi skal isolere taget
 • Hvilket tagmateriale du vælger.

Vi tilbyder altid en billig pris på vores tagarbejde i forhold til den høje kvalitet, du kan forvente.

KONTAKT OS FOR ET UFORPLIGTENDE TILBUD PÅ TAGRENOVERING ELLER NYT TAG

Du er velkommen til at kontakte os på telefon 36 78 78 30 for yderligere information om tagarbejde, eller hvis du ønsker et uforpligtende tilbud på en given opgave. Vi kører i hele Storkøbenhavn, Roskilde og langs østkysten ned til Køge.

Du skal også være velkommen til at skrive til os via mail på dde@ddentreprise.dk, så vil vi vende tilbage hurtigst muligt.

TIDLIGERE PROJEKT

TAGRENOVERING FOR AB LERSØGÅRD

Andelsforeningen Lersøgård har været en vores faste kunde fra dag 1. Vi udfører mange forskellige vedligeholdelsesopgaver for AB Lersøgård – primært murerarbejde.

 • Reparation af nedblæste tagsten fra lift
 • Tagarbejde i forbindelse med udskiftning af skotrender, inddækninger og lignende
 • Udtagning af bærende jernrem under betondæk i tidligere forretninger
 • Opstilling af midlertidig afstivning og fjernelse af jern der var rustet og dermed havde løftet overliggende murværket
 • Tilmuring og etablering af vederlag for betondæk
 • Udbedring af svampeskader i tagkonstruktion og lejligheder (både murer og tømrer)
 • Udskiftning af 150 skiffersålbænke samt reparation af gesims mod gården

Arbejdet udføres både efter medgået tid med største grad efter tilbud.

FÅ ET UFORPLIGTENDE TILBUD


Degn & Dreyer udfører et bredt spekter af håndværkeropgaver. Faktisk vil vi gå så langt og sige, at vi er i stand til at påtage os enhver form for tømrerarbejde, murerarbejde og isoleringsarbejde i Rødovre, Hvidovre eller i Storkøbenhavn. Vi har årelang erfaring inden for fagene, hvorfor vi også kan løse en lang række specialopgaver i traditionel håndværksmæssig kvalitet. Mangler du derfor hjælp til noget renoveringsarbejde – så er vi klar til at løse din opgave.

Virksomhedens tværfaglige platform gør os også i stand til at afgive tilbud på samt udføre arbejde, hvor både tømrere og murere er involveret.

Skulle du ønske at få vores faglige besyv med på dit byggeprojekt, inden dette føres ud i livet, så er du altid velkommen til at kontakte os. Vi kan fanges på telefon
36 78 78 30 eller ved at sende os en e-mail til dde@ddentreprise.dk.​

Vi ser frem til at høre fra dig og står altid klar til at give dig et uforpligtende tilbud.

VI GÅR OP I SIKKERHEDEN

Degn & Dreyer Entreprise gør sig altid umage, når det gælder sikkerheden på byggepladsen. Vi har alt det rigtige udstyr og de rigtige maskiner, og vi sørger altid for at lære vores medarbejdere op i, hvordan det bruges korrekt.

Vi og vores svende følger alle sikkerhedsregler, så både håndværkere og vores kunder kan bevæge sig sikkert omkring – sikkerhedsmæssigt og sundhedsmæssigt.


DEGN & DREYER ENTREPRISE A/S

​Firmaet indehaves af Bjarne M. Degn og Henrik W. Dreyer. Begge uddannet håndværkere, henholdsvis murer og tømrer. Indehavernes samarbejde startede helt tilbage i slutningen af halvfjerdserne. Degn & Dreyer drives af en passion for, at løse renoverings- og vedligeholdelsesopgaver i en høj kvalitet, ved hjælp af det rette og kvalificerede håndværk.

Kontakt os gerne for afgivelse af tilbud på opgaver og beregning af overslag.KONTAKT OS

Tørringvej 22
2610 Rødovre

Telefon: 36 78 78 30
Email: dde@ddentreprise.dk
CVR nr. 30821440

Se rutevejledning