slider-img-ny

Degn & Dreyer

Murer- og tømrerarbejde udføres i højeste kvalitet

Murerarbejde2019-02-15T09:50:18+00:00

Murer i Rødovre

​Degn & Dreyer varetager alle tænkelige opgaver inden for murerfaget.

Så uanset om du som privatkunde eller i erhvervsmæssigt regi har brug for vores ekspertise på området, står vi klar med murske, mørtel og mangeårig erfaring i murerarbejde.

Vi varetager opgaver i både under- og hovedentreprise og har, qua vores lange tilstedeværelse i branchen, et kompetent netværk at trække på, når der skal bygges om, bygges til, renoveres eller bygges nyt.

Vores murerfirma består udelukkende af dygtige og erfarne håndværkere. Vi leverer derfor altid murerarbejde i den højeste kvalitet, og når vi går til opgaven er det altid med faglig stolthed. Med os som samarbejdspartner kan du derfor være sikker på at få lavet murerarbejde, der lever op til alle dine krav og forventninger.

Nye løsninger til gamle huse

Vi har gennem tiden udført en lang række opgaver i forbindelse med gamle og bevaringsværdige huse. Vi vurderer altid, hvad der vil være det mest optimale murerarbejde i det enkelte tilfælde.

Når gamle huse skal renoveres i overensstemmelse med de oprindelige håndværksmæssige traditioner, skal der ofte flere faggrupper indover. Her har vi hos Degn & Dreyer et kompetent netværk at trække på. Så tøv ikke med at tage os med på råd, når der skal udføres murerarbejde hos dig.

Murer i rødovre - vi klarer alle dine mureropgaver

Skal vi hjælpe dig med din mureropgave i Rødovre?

Fra vores base i Rødovre kører vi i lokalområdet samt i hele Storkøbenhavn, Roskilde og langs østkysten ned til Køge. Her udfører vi stort som småt murerarbejde i høj kvalitet.

Tøv derfor ikke med at kontakte os, hvis du har brug for hjælp til murerarbejdet.

Ønsker du et uforpligtende tilbud? Så står vi klar på tlf. 36 78 78 30.

Du skal også være velkommen til at skrive os en mail på dde@ddentreprise.dk. Vi vil vende tilbage så hurtigt som muligt.

Tidligere projekt

Generel renovering for AB Klostergården

Andelsforening, hvor vi har udført løbende vedligeholdelse. Vi kan blandt andet nævne:

  • Udskiftning af samtlige udluftningshætter på taget
  • En kombineret blikkenslager- og mureropgave
  • Udskiftning af gulvafløb i kælderen samt ophugning og udskiftning af diverse betongulve
  • Renovering af skotrender inkl. udskiftning af rådne underlagsbrædder