DEGN & DREYER

MURER- OG TØMRERARBEJDE UDFØRES I HØJESTE KVALITET

RENOVERING AF BAD OG KØKKEN


En renovering af køkkenet eller badeværelset kan være en mindre opgradering af huset. Du kan også vælge at få helt nye hårde hvidevarer i køkkenet i samme omgang, især hvis du ønsker at slippe af med det traditionelle komfur. Køkken- og baeværelserenovering kan også forøge husets værdi.

RENOVERING OG UDSKIFTNING AF KØKKEN

Køkkenet er en central del af et moderne hjem, hvor familien kommer på alle tider af døgnet. Det skal være rart og praktisk i dagligdagen, ligesom det skal være nemt at gøre rent, men det skal også være indrettet til både den daglige aftensmad og den større middag med hele familien. Alt dette bør derfor indgå i dine overvejelser inden du får renoveret dit køkken.

En køkkenrenovering kan med andre ord være en enkel eller en mere kompleks opgave. Derfor har du brug for de rette håndværkere. Vi har god erfaring med at varetage hele renoveringsopgaver, hvor vi styrer alle de nødvendig faggrupper på dine vegne.

RENOVERING OG UDSKIFTNING AF BADEVÆRELSE

Går du og drømmer om et nyt badeværelse, så er vi hos Degn & Dreyer Entreprise klar til at varetage denne opgave for dig. Vi har stor erfaring inden for rådgivning, renovering og udskiftning af badeværelser.

Vi benytter os altid af materialer i højeste kvalitet, som både kan tåle den fugt, et badeværelse bliver udsat for, og som er moderne og lækkert at se på. Derved kan vi også sikre vores kunder det bedste resultat, som varer ved i mange år.

VI HAR ERFARNE HÅNDVÆRKERE

Hos os, har vi egne kompetente håndværkere, med stor erfaring inden for murer- og tømrerfaget. Vi har samtidig et godt netværk af grundige samarbejdspartnere inden for andre faggrupper som blandt andet VVS, malere og elektrikere. Derved kan vi sikre, at du får et lækkert og holdbart resultat.

KONTAKT OS

Vi kommer gerne hjem til dig for at kigge på dit gamle køkken, så vi kan lave et uforpligtende tilbud. Vi kommer blandt andet i Rødovre, Hvidovre og alle andre steder i Storkøbenhavn. Du kan ringe til os på telefon 36 78 78 30 eller skrive til dde@ddentreprise.dk.​

FÅ ET UFORPLIGTENDE TILBUD


Degn & Dreyer udfører et bredt spekter af håndværkeropgaver. Faktisk vil vi gå så langt og sige, at vi er i stand til at påtage os enhver form for tømrerarbejde, murerarbejde og isoleringsarbejde i Rødovre, Hvidovre eller i Storkøbenhavn. Vi har årelang erfaring inden for fagene, hvorfor vi også kan løse en lang række specialopgaver i traditionel håndværksmæssig kvalitet. Mangler du derfor hjælp til noget renoveringsarbejde – så er vi klar til at løse din opgave.

Virksomhedens tværfaglige platform gør os også i stand til at afgive tilbud på samt udføre arbejde, hvor både tømrere og murere er involveret.

Skulle du ønske at få vores faglige besyv med på dit byggeprojekt, inden dette føres ud i livet, så er du altid velkommen til at kontakte os. Vi kan fanges på telefon
36 78 78 30 eller ved at sende os en e-mail til dde@ddentreprise.dk.​

Vi ser frem til at høre fra dig og står altid klar til at give dig et uforpligtende tilbud.

VI GÅR OP I SIKKERHEDEN

Degn & Dreyer Entreprise gør sig altid umage, når det gælder sikkerheden på byggepladsen. Vi har alt det rigtige udstyr og de rigtige maskiner, og vi sørger altid for at lære vores medarbejdere op i, hvordan det bruges korrekt.

Vi og vores svende følger alle sikkerhedsregler, så både håndværkere og vores kunder kan bevæge sig sikkert omkring – sikkerhedsmæssigt og sundhedsmæssigt.


DEGN & DREYER ENTREPRISE A/S

​Firmaet indehaves af Bjarne M. Degn og Henrik W. Dreyer. Begge uddannet håndværkere, henholdsvis murer og tømrer. Indehavernes samarbejde startede helt tilbage i slutningen af halvfjerdserne. Degn & Dreyer drives af en passion for, at løse renoverings- og vedligeholdelsesopgaver i en høj kvalitet, ved hjælp af det rette og kvalificerede håndværk.

Kontakt os gerne for afgivelse af tilbud på opgaver og beregning af overslag.KONTAKT OS

Tørringvej 22
2610 Rødovre

Telefon: 36 78 78 30
Email: dde@ddentreprise.dk
CVR nr. 30821440

Se rutevejledning