Renovering af bad og køkken

Murer- og tømrerarbejde i højeste kvalitet

Se nogle af vores projekter

Renovering af bad og køkken

Renovering af bad og køkken

En renovering af køkkenet eller badeværelset kan være en mindre opgradering af huset. Du kan også vælge at få helt nye hårde hvidevarer i køkkenet i samme omgang, især hvis du ønsker at slippe af med det traditionelle komfur. Køkken- og baeværelserenovering kan også forøge husets værdi.

Køkkenet er en central del af et moderne hjem, hvor familien kommer på alle tider af døgnet. Det skal være rart og praktisk i dagligdagen, ligesom det skal være nemt at gøre rent, men det skal også være indrettet til både den daglige aftensmad og den større middag med hele familien. Alt dette bør derfor indgå i dine overvejelser inden du får renoveret dit køkken.

En køkkenrenovering kan med andre ord være en enkel eller en mere kompleks opgave. Derfor har du brug for de rette håndværkere. Vi har god erfaring med at varetage hele renoveringsopgaver, hvor vi styrer alle de nødvendig faggrupper på dine vegne.

Renovering og udskiftning af badeværelse

Går du og drømmer om et nyt badeværelse, så er vi hos Degn & Dreyer Entreprise klar til at varetage denne opgave for dig. Vi har stor erfaring inden for rådgivning, renovering og udskiftning af badeværelser.

Vi benytter os altid af materialer i højeste kvalitet, som både kan tåle den fugt, et badeværelse bliver udsat for, og som er moderne og lækkert at se på. Derved kan vi også sikre vores kunder det bedste resultat, som varer ved i mange år.

Vi har erfarne håndværkere

Hos os, har vi egne kompetente håndværkere, med stor erfaring inden for murer- og tømrerfaget. Vi har samtidig et godt netværk af grundige samarbejdspartnere inden for andre faggrupper som blandt andet VVS, malere og elektrikere. Derved kan vi sikre, at du får et lækkert og holdbart resultat.

Kontakt os

Vi kommer gerne hjem til dig for at kigge på dit gamle køkken, så vi kan lave et uforpligtende tilbud. Vi kommer blandt andet i Rødovre, Hvidovre og alle andre steder i Storkøbenhavn. Du kan ringe til os på telefon 36 78 78 30 eller skrive til dde@ddentreprise.dk.​

Vi er medlem af

Byg Garanti

Vi er medlem af

Byg Garanti

Kontakt os

Hvorfor skal du vælge os?

Vi har erfaring inden for flere grene i håndværkerfaget, og er specialiserede i byggesager, hvor tømrere, murere og isolatører er involveret.​

  • Et team af specialister

    Holdet bag Degn & Dreyer har stor faglig stolthed og mange år i branchen.

  • En aftale er en aftale

    Et godt samarbejde kræver tillid og gennemsigtighed. Vi overholder altid vores aftaler.

  • Kvalitet først og fremmest

    Vi værner om kvaliteten. Altid seriøst og gennemtænkt arbejde hele vejen igennem.