Fjernelse af skimmelsvamp

Test, analyse & bekæmpelse af skimmelsvamp

Se nogle af vores projekter

Fjernelse af skimmelsvamp

Fjernelse af skimmelsvamp og udbedring af fugtskader

Har du fundet skimmelsvamp i din bolig eller i din ejendom, er det vigtigt, at du får det fjernet så hurtigt som muligt, og det kan vi hos Degn & Dreyer hjælpe dig med. Vores virksomhed er beliggende i Rødovre, hvorfra vi blandt andet kører ud til kunder, der har brug for professionel hjælp til fjernelse af skimmelsvamp i Hvidovre, Glostrup og andre omkringliggende områder.

Hvordan kan vi hjælpe dig i forbindelse med fugt og skimmelsvamp?

Vi tilbyder både bekæmpelse og udbedring af fugtskader såvel som svampeskader på væg, lofter, i murværk og andre lignende steder.

Vores arbejde består blandt andet i udskiftning af konstruktioner. Det kan for eksempel være bjælkelag eller bærende vægge. Derudover består vores arbejde også af at udføre overfladebehandlinger i forbindelse med fjernelse af skimmelsvamp.

Fjern skimmelsvamp og undgå ubehagelige symptomer

Skimmelsvamp kan blandt andet give følgende symptomer:

 • Hududslæt
 • Tilstoppet næse
 • Kløende øjne
 • Hukommelsesbesvær
 • Koncentrationsbesvær
 • Hovedpine
 • Træthed.

Går du rundt med disse symptomer uden forklaring, kan det være, at der er skimmelsvamp i din bolig. Hvis det er tilfældet, er det således vigtigt at få skimmelsvampen fjernet hurtigt, så du kan slippe af med symptomerne og få et sundere indeklima.

Hvad koster det at få fjernet skimmelsvamp?

Der er stor forskel på, hvor meget det koster at få fjernet skimmelsvamp, idet der er forskel på, hvor omfattende problemet kan være. Derfor udarbejder vi gerne et uforpligtende tilbud til dig, når vi ved lidt mere om opgaven.

Kontakt os for professionel fjernelse af skimmelsvamp

Har du skimmelsvamp i din bolig eller din ejendom, eller har du en mistanke herom, er du velkommen til at kontakte os. Vi kommer gerne ud til en besigtigelse, og på baggrund heraf udarbejder vi et uforpligtende tilbud til dig på den nødvendige behandling af skimmelsvamp. Vi kører blandt andet ud til kunder i Rødovre, Hvidovre, Glostrup og omegn.

Vi er medlem af

Byg Garanti

Vi er medlem af

Byg Garanti

Kontakt os

Hvorfor skal du vælge os?

Vi har erfaring inden for flere grene i håndværkerfaget, og er specialiserede i byggesager, hvor tømrere, murere og isolatører er involveret.​

 • Et team af specialister

  Holdet bag Degn & Dreyer har stor faglig stolthed og mange år i branchen.

 • En aftale er en aftale

  Et godt samarbejde kræver tillid og gennemsigtighed. Vi overholder altid vores aftaler.

 • Kvalitet først og fremmest

  Vi værner om kvaliteten. Altid seriøst og gennemtænkt arbejde hele vejen igennem.