DEGN & DREYER

MURER- OG TØMRERARBEJDE UDFØRES I HØJESTE KVALITET

FJERNELSE AF SKIMMELSVAMP OG UDBEDRING AF FUGTSKADER


Har du fundet skimmelsvamp i din bolig eller i din ejendom, er det vigtigt, at du får det fjernet så hurtigt som muligt, og det kan vi hos Degn & Dreyer hjælpe dig med. Vores virksomhed er beliggende i Rødovre, hvorfra vi blandt andet kører ud til kunder, der har brug for professionel hjælp til fjernelse af skimmelsvamp i Hvidovre, Glostrup og andre omkringliggende områder.

HVORDAN KAN VI HJÆLPE DIG I FORBINDELSE MED FUGT OG SKIMMELSVAMP?

Vi tilbyder både bekæmpelse og udbedring af fugtskader såvel som svampeskader på væg, lofter, i murværk og andre lignende steder.

Vores arbejde består blandt andet i udskiftning af konstruktioner. Det kan for eksempel være bjælkelag eller bærende vægge. Derudover består vores arbejde også af at udføre overfladebehandlinger i forbindelse med fjernelse af skimmelsvamp.

FJERN SKIMMELSVAMP OG UNDGÅ UBEHAGELIGE SYMPTOMER

Skimmelsvamp kan blandt andet give følgende symptomer:

  • Hududslæt
  • Tilstoppet næse
  • Kløende øjne
  • Hukommelsesbesvær
  • Koncentrationsbesvær
  • Hovedpine
  • Træthed.

Går du rundt med disse symptomer uden forklaring, kan det være, at der er skimmelsvamp i din bolig. Hvis det er tilfældet, er det således vigtigt at få skimmelsvampen fjernet hurtigt, så du kan slippe af med symptomerne og få et sundere indeklima.

HVAD KOSTER DET AT FÅ FJERNET SKIMMELSVAMP?

Der er stor forskel på, hvor meget det koster at få fjernet skimmelsvamp, idet der er forskel på, hvor omfattende problemet kan være. Derfor udarbejder vi gerne et uforpligtende tilbud til dig, når vi ved lidt mere om opgaven.

KONTAKT OS FOR PROFESSIONEL FJERNELSE AF SKIMMELSVAMP

Har du skimmelsvamp i din bolig eller din ejendom, eller har du en mistanke herom, er du velkommen til at kontakte os. Vi kommer gerne ud til en besigtigelse, og på baggrund heraf udarbejder vi et uforpligtende tilbud til dig på den nødvendige behandling af skimmelsvamp. Vi kører blandt andet ud til kunder i Rødovre, Hvidovre, Glostrup og omegn.

FÅ ET UFORPLIGTENDE TILBUD


Degn & Dreyer udfører et bredt spekter af håndværkeropgaver. Faktisk vil vi gå så langt og sige, at vi er i stand til at påtage os enhver form for tømrerarbejde, murerarbejde og isoleringsarbejde i Rødovre, Hvidovre eller i Storkøbenhavn. Vi har årelang erfaring inden for fagene, hvorfor vi også kan løse en lang række specialopgaver i traditionel håndværksmæssig kvalitet. Mangler du derfor hjælp til noget renoveringsarbejde – så er vi klar til at løse din opgave.

Virksomhedens tværfaglige platform gør os også i stand til at afgive tilbud på samt udføre arbejde, hvor både tømrere og murere er involveret.

Skulle du ønske at få vores faglige besyv med på dit byggeprojekt, inden dette føres ud i livet, så er du altid velkommen til at kontakte os. Vi kan fanges på telefon
36 78 78 30 eller ved at sende os en e-mail til dde@ddentreprise.dk.​

Vi ser frem til at høre fra dig og står altid klar til at give dig et uforpligtende tilbud.

VI GÅR OP I SIKKERHEDEN

Degn & Dreyer Entreprise gør sig altid umage, når det gælder sikkerheden på byggepladsen. Vi har alt det rigtige udstyr og de rigtige maskiner, og vi sørger altid for at lære vores medarbejdere op i, hvordan det bruges korrekt.

Vi og vores svende følger alle sikkerhedsregler, så både håndværkere og vores kunder kan bevæge sig sikkert omkring – sikkerhedsmæssigt og sundhedsmæssigt.


DEGN & DREYER ENTREPRISE A/S

​Firmaet indehaves af Bjarne M. Degn og Henrik W. Dreyer. Begge uddannet håndværkere, henholdsvis murer og tømrer. Indehavernes samarbejde startede helt tilbage i slutningen af halvfjerdserne. Degn & Dreyer drives af en passion for, at løse renoverings- og vedligeholdelsesopgaver i en høj kvalitet, ved hjælp af det rette og kvalificerede håndværk.

Kontakt os gerne for afgivelse af tilbud på opgaver og beregning af overslag.KONTAKT OS

Tørringvej 22
2610 Rødovre

Telefon: 36 78 78 30
Email: dde@ddentreprise.dk
CVR nr. 30821440

Se rutevejledning