Ombygning af hus

Moderne ombygninger og tilbygninger

Se nogle af vores projekter

Ombygning af hus

Hvad indebærer en ombygning?

Ombygning af huset er til jer, der har et større behov for at få huset omlagt med nye, radikale ændringer inden for husets rammer. En ombygning kan også inkludere nye tilbygninger eller anden udvidelse af huset.

Ombygning af huset drejer sig ofte om at ændre plantegninger ved eksempelvis at bygge bryggers, nyt køkken eller udestue, hvor der ikke allerede findes sådant rum. Det kan sågar være at få tilbygget en helt ny etage.

Er der tale om en udvendig ombygning? Det kan eksempelvis være at ændre tagets struktur fra fladt til spidst. Meget kan laves inden for rimelighedens grænser, og får du fat i de rette fagfolk, er det kun fantasien som sætter grænserne. Et ombygningsprojekt vil ofte kræve hjælp fra flere faggrupper eksempelvis tømrere og murere.

Find den rette entreprenør

Når det kommer til byggeprojekter af disse omfang er det vigtigt at man finder den rette samarbejdspartner til at klare opgaven. Ofte giver det god mening at finde en erfaren entreprenør, der kan samle alle opgaverne under samme tag. På den måde er du sikret en strømlinet kommunikation hos en enkelt kontaktperson som er egnet til projektstyring.

Det er ofte en jungel at finde rundt i de mange entreprenører på markedet. Hvilken egner sig bedst til dit projekt? Ofte giver det god mening at sammenligne diverse entreprenører på markedet, for at få en ide om prisniveauet. Dog kan det sjældent svare sig at gå udelukkende efter den billigste, da grundighed, kvalitet og sågar service spiller en stor rolle i resultatet.

Hos Degn & Dreyer har vi arbejdet med ombygninger siden 1970’erne. Vi har været bredt omkring på hele Sjælland og lavet alt fra tagrenoveringer til efterisolering samt tilbygninger. Har du brug for tømrere, murere eller isolatører til dit byggeprojekt, påtager vi os gerne projektet. Vi har desuden et godt netværk af VVS’ere, malere og elektrikere.

Tag første skridt – kontakt os

Kunne du tænke dig at høre mere om vores kompetencer inden for ombygning af huse? Tøv endelig ikke med at tage fat i os. Det er helt uforpligtende at få et tilbud og 100% gratis. Vi kommer gerne ud og besigtiger opgaven for at få et bedre indblik i jeres projekt. Vi vil naturligvis også tage en grundigere snak om jeres ønsker.

Udfyld formularen her på siden, så vender vi tilbage hurtigst muligt.

Vi er medlem af

Byg Garanti

Vi er medlem af

Byg Garanti

Kontakt os

Hvorfor skal du vælge os?

Vi har erfaring inden for flere grene i håndværkerfaget, og er specialiserede i byggesager, hvor tømrere, murere og isolatører er involveret.​

  • Et team af specialister

    Holdet bag Degn & Dreyer har stor faglig stolthed og mange år i branchen.

  • En aftale er en aftale

    Et godt samarbejde kræver tillid og gennemsigtighed. Vi overholder altid vores aftaler.

  • Kvalitet først og fremmest

    Vi værner om kvaliteten. Altid seriøst og gennemtænkt arbejde hele vejen igennem.