slider-img-ny

Degn & Dreyer

Murer- og tømrerarbejde udføres i højeste kvalitet

Tømrerarbejde2019-02-15T09:58:49+00:00

Tømrer i Rødovre

Degn & Dreyer udfører et bredt spekter af tømreropgaver.

Faktisk vil vi gå så langt og sige, at vi er i stand til at påtage os enhver form for tømrerarbejde i Rødovre, Hvidovre eller i Storkøbenhavn.

Vi har årelang erfaring inden for faget, hvorfor vi også kan løse en lang række specialopgaver i traditionel håndværksmæssig kvalitet. Mangler du derfor hjælp af en tømrer – så er vi klar til at løse din opgave.

​Vi udfører alt tømrerarbejde i Rødovre

Stolte håndværks-traditioner og den højeste kvalitet. Det er fundamentet bag enhver løsning og tømrerarbejde leveret af os. Vores kompetencer favner bredt, og vores tømrere kan udføre tømrerarbejde inden for blandt andet:

​Degn & Dreyer er derfor rustet til at udføre enhver opgave indenfor tømrerarbejde, hvad end der er tale om en standard eller specialiseret løsning, en del- eller totalentreprise.​

Gennem ethvert forløb er det primære fokus på kundens ønsker, behov og tilfredshed.​

Så tøv ikke med at tage fat i os, hvis du går og leder efter den helt rette tømrervirksomhed, til at varetage din opgave.

Tømrer i Rødovre og omegn klarer alle dine tømreropgaver

Hoved- eller underentreprise?​

Vi tager professionel hånd om tømrerarbejde for alt fra privatpersoner, der skal have klaret mindre ting, til erhvervs- og industrikunder, som ofte ønsker vores ekspertise i større sager.

Vi arbejder derfor både som underentreprenører og som hovedentreprenør på mangeartede byggeprojekter. Lad os høre om dit byggeprojekt, så vi sammen kan finde den bedste løsning på din tømreropgave.

Leder du efter et godt tilbud på tømrerarbejde?

Virksomhedens tværfaglige platform gør os også i stand til at afgive tilbud på samt udføre arbejde, hvor både tømrere og murere er involveret.​

Skulle du ønske at få vores faglige besyv med af en tømrer, inden dette føres ud i livet, så er du altid velkommen til at kontakte os.

Vi kan fanges på telefon 36 78 78 30 eller du kan sende os en e-mail til dde@ddentreprise.dk.​

Vi ser frem til at høre fra dig og står altid klar til at give dig et uforpligtende tilbud på tømrerarbejde.