slider-img-ny

Degn & Dreyer

Murer- og tømrerarbejde udføres i højeste kvalitet

Isolering2019-02-01T13:32:27+00:00

Isolering

Isolering ved nybyggeri og eksisterende boliger

Hos Degn & Dreyer Entreprise udfører vi også isolering af nybyggeri såvel som eksisterende boliger. Alt efter vores kunders behov og ønsker, tilbyder vi hjælp med:

  • Hulmursisolering
  • Loftisolering
  • Facadeisolering
  • Efterisolering
  • Indblæsning med papiruld

Uanset størrelsen af opgaven, klarer vi den. Vi udfører isoleringsopgaver for både private, erhvervs- og industrikunder samt boligforeninger. Vi har det rette udstyr og de rette maskiner, til at kunne udføre jobbet til fulde.

Isolering med papiruld

Vi arbejder primært med papiruld, da det er et effektivt og lækkert produkt. Denne isoleringsform er særligt effektiv fordi, du kan spare mange penge på varmeregningen på længere sigt, og så er det et lydisolerende materiale.

Papiruld er også et genbrugsmateriale, der er produceret af cellulosefibre fra overskuds- og genbrugsaviser. Ikke nok med at papiruldsisolering er et bæredygtigt valg, så giver det også et bedre indeklima og er brandsikret, da det er imprægneret med brandhæmmende salte. Der er derfor en meget lille risiko for, at der går ild i materialet.

KONTAKT OS

Vi kan også sagtens benytte os af andre granulat-typer, hvis du har et ønske om dette. Fra vores base i Rødovre, tager vi imod opgaver fra lokalområdet, Storkøbenhavn, Roskilde og ned langs østkysten til Køge.

Du er altid velkommen til at kontakte os og indhente et uforpligtende tilbud på en isoleringsopgave. Vi kan fanges på telefon 36 78 78 30 eller du kan sende en e-mail til dde@ddentreprise.dk.​ Så vil vi vende tilbage så hurtigt som muligt.

Tidligere projekt

Udvendig isolering på Mosevej 37

Tidligere ejere havde, efter bedste selvbyggerevner, selv udført udvendigt facadeisolering. Langt hen af vejen var resultatet også rimeligt. Der var ingen tvivl om at man at gjort sig umage, rent udførelsemæssigt. Desværre havde man blandet forskellige materialer, hvor flere af dem ikke er beregnet til de løsninger man gerne ville opnå.

Det endte med at huset blev helt afklædt og at vi startede forfra, med et system der er udviklet til disse opgaver.